Retourneren en garantie

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Klachtenafhandeling

In geval met klachten, direct contact opnemen met Mediacool.
Telefoon: 06-30157756
E-mail: support@mediacool.nl

U mag van ons verwachten dat we binnen 24 uur reageren.
U ontvangt van ons altijd een bericht met antwoord retour.
In sommige gevallen nemen we contact met u op via de telefoon. Mocht u ons contacteren via E-mail, vermeld dan duidelijk u naam, klacht en telefoon nummer.

Garantie

De standaard garantie periode is 12 maanden fabrieksgarantie.
Voor de König en HQ producten geld een garantie termijn van 24 maanden.
Batterijen en accu’s zijn hiervan uitgesloten, hiervoor geld een garantietermijn van 6 maanden.

Defect buiten garantie periode

Defect buiten de garantie termijn, hier is geen standaard procedure voor. Neem in dat geval contact met ons op. Wij bemiddelen na garantieperiode met onze leveranciers. U kan ten alle tijden contact opnemen met Mediacool mocht U iets niet duidelijk zijn. We zullen snel terug reageren meestal de zelfde dag nog.