Verzending & track en trace

Wij doen ons best om te zorgen dat het door jou bestelde pakket zo snel mogelijk in jouw bezit is. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de leverdag. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Voor het afrekenen zie je de verzendkosten van jouw bestelling op de check out pagina, deze worden berekend aan de hand van het gewicht en het formaat. Het afhalen van je bestelling bij ons in Veldhoven is ook mogelijk en uiteraard zonder bijkomende kosten.

Levering verloopt via de pakketdienst PostNL. Je kunt er voor kiezen om een specifieke afleverdag of aflevertijdstip aan te geven. Hierover kun je meer lezen bij bestelling en bezorging. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Je krijgt, nadat het pakket is aangeboden aan de vervoerder, een e-mail met de track en trace code zodat je de status van je pakketzending online kunt volgen.

Een artikel wordt pas opgestuurd als het bedrag op onze rekening staat. Bij een succesvolle iDeal- betaling is de betaling direct verwerkt. Bij bijvoorbeeld een overboeking is dit niet altijd direct het geval. Als er in dat geval na 7 dagen na het bestellen nog geen betaling heeft plaatsgevonden, vervalt de bestelling. Om de prijzen zo laag mogelijk te houden, hergebruiken wij soms verpakkingsmateriaal.

Levertijden en verzendkosten naar België
De verzendkosten voor Belgische klanten zijn identiek aan die van Nederlandse klanten. De verzendkosten vind je in het overzicht van je bestelling.
Ondanks dat het pakket de landsgrenzen moet passeren worden de meeste pakketten al de volgende werkdag in België bezorgd.

Algemene voorwaarden | Privacy policy & cookies |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen